Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Als vier jonge vrouwen zijn vermoord op dezelfde wijze als waaraan een jonge vrouw negen jaar eerder is ontsnapt, vreest zij voor haar leven.
Onderwerp
Moorden
Titel
De zoektocht
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Iris Bol Marcel Rouwé
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The search
Editie
7
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2015 | Andere uitgaves
480 p.
ISBN
9789022573365 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Fiona is hondentrainster en leidt zoektochten naar vermiste personen. Jaren geleden wist ze te ontsnappen aan een seriemoordenaar die later haar verloofde vermoordde. Als er opnieuw op dezelfde manier moorden worden gepleegd, voelt Fiona zich bedreigd. Ze vindt steun bij haar vriendinnen en een kunstenaar die zijn hond door haar laat trainen. Het bij tijden spannende verhaal is vooral een handreiking hoe je het beste honden kunt opvoeden. De auteur besteedt uitgebreid aandacht aan het gedrag van de baas dat zijn weerslag heeft op het gedrag van de hond. Ook zoektochten naar vermiste personen krijgen veel aandacht. Tussendoor bloeit er liefde op en pas tegen het einde van het verhaal verschijnt de moordenaar op het toneel. Kortom, vooral een romantisch verhaal voor hondenliefhebbers, met veel romantiek en een klein vleugje spanning. Paperback met vrij kleine druk.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

Suggesties