Dwarsligger
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Geliefde illusie : zijn geheimen kunnen alles vernietigen wat haar lief is ...

Nora Roberts (auteur), Iris Bol (vertaler), Marcel Rouwé (vertaler)
+1
Geliefde illusie : zijn geheimen kunnen alles vernietigen wat haar lief is ...
×
Geliefde illusie : zijn geheimen kunnen alles vernietigen wat haar lief is ... Geliefde illusie : zijn geheimen kunnen alles vernietigen wat haar lief is ...

Geliefde illusie : zijn geheimen kunnen alles vernietigen wat haar lief is ...

In de reeks:
Een verwaarloosd jongetje loopt van huis weg en wordt liefdevol opgenomen door een charismatische goochelaar en meester-inbreker van wie hij op allerlei gebieden veel opsteekt.
Titel
Geliefde illusie : zijn geheimen kunnen alles vernietigen wat haar lief is ...
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Iris Bol Marcel Rouwé
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Honest illusions
Uitgever
[Amsterdam]: Dwarsligger, © 2018
1001 p. ; 12 cm
ISBN
9789049806200 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een mishandeld, verwaarloosd jongetje loopt van huis weg en wordt liefdevol opgenomen door een charismatische goochelaar, die tevens meester-inbreker is, maar uitsluitend goed verzekerde juwelen van rijke mensen steelt. De jongen leert van hem zowel goochelen als inbreken. Hij begint een hartstochtelijke relatie met de dochter van de goochelaar en trouwt uiteindelijk met haar na veel problemen, zoals chantage door zeer onaangename lieden. De actie beweegt zich over heel Amerika, met als thuisbasis New Orleans. Dit is een van Roberts' eerste romans. Het verhaal bevat veel romantiek en veel spanning, het eerste vaak wat hijgerig, het laatste soms wat onwaarschijnlijk. Wat het boek wel aardig maakt zijn de levendige hoofdpersonen en de flitsende dialogen. Verder geen diepgang en natuurlijk de onvermijdelijke goede afloop. Makkelijke, vlot geschreven ontspanningslectuur. Kleine druk.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

Suggesties