Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Vergeet haar niet

Nora Roberts (auteur), Karin Breuker (vertaler)
Branna O'Dwyer geniet van haar leven. Ze is eigenaar van de goedlopende winkel De Zwarte Heks, en met haar vriendelijke hulpvaardigheid heeft ze een hechte band gesmeed met vrienden en familie. Maar er mist één ding: liefde. Ooit had ze korte tijd iets moois met Fin Burke, maar bloedbanden en geschiedenis verhinderden hun samenzijn. Sindsdien reist hij de wereld rond in een poging Branna te verget
Onderwerp
Ierland
Titel
Vergeet haar niet
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Karin Breuker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Blood magick
Editie
6de dr.
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2017 | Andere uitgaven
359 p.
ISBN
9789022581735

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De drie heksen Branna, Connor en Iona, afkomstig uit een magische familie waarin steeds ‘de drie’ centraal staan, worden nog altijd geobsedeerd door de vraag: hoe kunnen we de overwinning behalen op Cabhan, de demonische tovenaar die al eeuwen de tegenstander van de familie is? Ook dit derde deel van de serie ‘De Ierse trilogie’ begint met twee hoofdstukken die zich afspelen in de dertiende eeuw, rondom ‘de eerste drie’, waarna het verhaal verder gaat in de huidige tijd. Is er een gezamenlijke toekomst mogelijk voor de geliefden Branna en Fin, terwijl Fin het teken van Cabhan op zijn schouder vertoont? Het boek, waarin veel tovenarij, toverspreuken (op rijm) en magische kunsten voorkomen, wordt voorafgegaan door ‘Meer dan liefde’ en ‘Gesloten hart’. Voor liefhebbers van fantasy met een romantisch tintje.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia