Thuis met kerst: Als journalist heeft Jason over de hele wereld gezworven, maar deze kerst besluit hij terug te keren naar huis. Terug naar Faith, de vrouw die hij nooit uit zijn hoofd heeft kunnen zetten. Hij móét haar gewoon zien, ook al is ze met een ander getrouwd.

Magisch moment: Als illusionist weet Pierce Atkins als geen ander hoe hij mensen moet betoveren, maar
Bevat
Thuis met kerst
Magisch moment
Onderwerp
Kerstmis
Titel
Winterparadijs
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Ans Kamstra Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Home for Christmas ; This magic moment
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2021
366 p.
ISBN
9789402709018 (paperback)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

‘Winterparadijs’ bevat twee verhalen met een donker, winters sfeertje. In 'Thuis met kerst' keert Jason na tien jaar weer terug naar zijn geboortedorp en vooral omdat hij zijn jeugdliefde Faith niet uit zijn hoofd kan krijgen. Ondanks dat ze getrouwd is met een ander, blijkt de vlam tussen de twee oude geliefdes nog niet gedoofd. In 'Magisch moment' probeert Ryan Swan de wereldberoemde en mysterieuze Pierce Atkins te contracteren voor haar vaders productiemaatschappij maar dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als ze door elkaar betoverd zijn. Beide verhalen zitten vol romantiek, chemie en zijn heerlijk luchtig om te lezen. Fijne schrijfstijl.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

Suggesties