Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Wolken boven Montana

Nora Roberts (auteur), Karin Schuitemaker (vertaler)
Een jonge vrouw en haar twee halfzusters moeten een jaar samenwonen om een miljoenenranch te kunnen erven, tot groot ongenoegen van de mannen op deze ranch.
Titel
Wolken boven Montana
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Karin Schuitemaker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Montana sky
Editie
1
Uitgever
[Amsterdam]: Harlequin Holland, 2015
446 p.
ISBN
9789402700305 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 200 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Als een jonge vrouw een bloeiende ranch erft, leiden de onverwachte testamentaire bepalingen tot conflicten met de gevestigde, mannelijke ranch-orde. Goed geconstrueerde romantische thriller. De boeiende intrige, de soepele verteltrant, het rijke, beeldende taalgebruik en de goed verdeelde spanning houden de aandacht constant gespannen. De inleefbare personages en hun onderlinge relaties worden psychologisch uitstekend uitgewerkt met zowel gevoel voor drama als voor humor. Enkele erotische passages. Het soms schokkende geweld wordt ingehouden gebracht. De plaats van handeling, hedendaags bergachtig Noord-Amerikaans platteland en de vier seizoenen daar, worden meeslepend getekend.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)