Bij een weerzien in Californië van twee ex-geliefden, beiden ooit werkzaam voor de CIA in Wenen, moet de waarheid over een oude vliegtuigkaping boven water komen.
Onderwerp
CIA
Titel
Met geslepen messen
Auteur
Olen Steinhauer
Vertaler
Ernst De Boer Ankie Klootwijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
All the old knives
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2015
1 cd
Speelduur
05:58
Oorspr. uitgever
Ambo|Anthos
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a444733

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Olen Steinhauer

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Vadas Róbert (Vadaro)

Olen Steinhauer (Baltimore, 21 juni 1970) is een Amerikaanse schrijver van spionageverhalen.

Leven

Olen Steinhauer werd geboren in Baltimore in 1970 en groeide op in de Amerikaanse staat Virginia. Hij studeerde Engels aan de Universiteit van Texas in Austin en op Emerson College in Boston. In 1999 ontving hij een Fulbright-beurs waardoor hij in de gelegenheid was om een jaar in Roemenië te wonen, waardoor hij geïnspireerd werd voor zijn eerste boeken die zich afspelen in het Oostblok tijdens de Koude Oorlog. Hij woont met zijn vrouw en dochter in Boedapest (Hongarije).

Bibliografie

Koude Oorlog reeks

  • 2003: The Bridge of Sighs
  • 2004: The Confession
  • 2005: The Vienna Assignment / 36 Yalta Boulevard
  • 2006: The Istanbul Variations / Liberation Movements
  • 2007: Victory Square

Lees verder op Wikipedia

Suggesties