Puur Pascale : beter eten is beter leven. [1]

Pascale Naessens (auteur), Chris Jonckers (verteller)
+1
Puur Pascale : beter eten is beter leven. [1]
×
Puur Pascale : beter eten is beter leven. [1] Puur Pascale : beter eten is beter leven. [1]

Puur Pascale : beter eten is beter leven. [1]

Genre:
Pascale Naessens trakteert de lezer met ruim 80 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten, gemaakt met pure en natuurlijke producten.
Titel
Puur Pascale : beter eten is beter leven. [1]
Auteur
Pascale Naessens
Verteller
Chris Jonckers  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2016
1 cd
Speelduur
3:46
Oorspr. uitgever
Lannoo
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Man
Plaatsingssuggestie
629.2 (SISO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Consulente in gezonde leefgewoonten en shiatsu-therapeute Pascale Naessens schrijft sinds 2010 kookboeken. Haar levensvisie, die gebaseerd is op de kwaliteit van voeding en een romantische levensstijl, komt in alle facetten terug in het luxe kookboek (A4, gebonden) dat behalve appetijtelijke recepturen op basis van verse ingrediënten prachtig beeld bevat en veel sfeerfoto's. Recepten zijn voor twee personen tenzij anders vermeld. Pascal legt veel uit over ingrediënten en de geschiedenis van voeding. Het is behalve een receptenboek dus ook een leesboek. De recepten worden voorzien van voor- en bereidingstijd, zijn transparant beschreven en bevatten tips. Geen voedingswaarden. Een kookboek om blij van te worden omdat de passie van Pascale tot in alle poriën te voelen is.

Over Pascale Naessens

Pascale (Marie-Jeanne G.A.J.) Naessens (Eeklo, 4 juni 1969) is een voormalig Vlaams fotomodel, presentatrice en auteur van verschillende kookboeken. Anno 2020 is ze de best verkopende auteur in Vlaanderen. Toen VTM startte, kort voor haar twintigste verjaardag, werd ze bekend als omroepster. Dit beroep bleef ze tot 2006 vervullen. Hierna begon ze een carrière als presentatrice en televisiekokkin.

Biografie

Pascale Naessens en haar broer, televisiemaker -en presentator Désiré Naessens, groeiden op in het Oost-Vlaamse Eeklo. Haar vader Denis Naessens had een groothandel in bier. Ze begon haar carrière als fotomodel. Van 1992 tot 2006 was ze presentatrice en omroepster bij VTM. Ze presenteerde er de woonmagazines Huis en Thuis, Picco Bello, TV-Makelaar, TV-Dokter en Red Mijn Huis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil…Lees verder op Wikipedia

Suggesties