Dvd
Engels
Beck, een premiejager, krijgt de opdracht de zoon van een zakenrelatie op te sporen in de jungle van Brazilie͏̈
Titel
Welcome to the jungle
Regisseur
Peter Berg 1964-
Acteur
Dwayne Johnson Seann William Scott Christopher Walken (US) Rosario Dawson
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2003
Speelduur
100 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans
EAN
8712609062571

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 7 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse actiefilm uit 2003 onder regie van Peter Berg, de acteur die als regisseur debuteerde met de film Very bad things. Voormalig worstelkampioen Dwayne Johnson alias The Rock heeft de hoofdrol als Beck, een premiejager die de opdracht krijgt de zoon (Sean William Scott) van een zakenrelatie op te sporen in het Braziliaanse oerwoud. Verder met Christopher Walken, Rosari Dawson. Remke de Lange (Trouw 29-11-'04) vindt de film 'een ongeïnspireerde actiekomedie die mikt op een onverschillig publiek.' Fritz de Jong (Parool 28-01-'04): 'De belevenissen van De Rots zijn in beeld gebracht met een overdaad aan spectaculaire camera-instellingen en een hoofdpijn veroorzakende montage. Bij dit ouderwetse en volstrekt pretentieloze jungleavontuur had een wat conservatievere aanpak niet misstaan. Nu maakt regisseur Peter Berg met zijn stilistische strapatsen net iets te veel de indruk dat hij oude wijn aan de man probeert te brengen in opzichtige nieuwe zakken.' Als extra audiocommentaar van…Lees verder

Over Peter Berg

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Peter Berg (New York, 11 maart 1964) is een Amerikaanse acteur, filmregisseur en producer.

Filmografie

  • Patriots Day (2016 - regie)
  • Deepwater Horizon (2016 - regie)
  • Lone survivor (2013 - regie)
  • Battleship (2012 - regie)
  • Edwin A. Salt (?)
  • Hancock (2008 - regie)
  • Lions for Lambs (2007)
  • The Kingdom (2007 - regie)
  • Smokin' Aces (2006)
  • Friday Night Light (2004 - regie)
  • Collateral (2004)
  • The Rundown (2003 - regie)
  • The King of Queens (tv) (2002)
  • Alias (tv) (2002)
  • Corky Romano (2001)
  • Chicago Hope (tv) (1995-1999)
  • Dill Scallion (1999)
  • Very Bad Things (1998 - regie)
  • Cop Land (1997)
  • The Great White Hype (1996)
  • Girl 6…Lees verder op Wikipedia

Suggesties