Boek
Nederlands

Cryptovaluta minen voor Dummies

Peter Kent (auteur), Tyler Bain (auteur)

Cryptovaluta minen voor Dummies

Inzichten van twee insiders over het 'minen' van cryptovaluta, met gedetailleerde analyse van hardware, software en strategiee͏̈n.
Titel
Cryptovaluta minen voor Dummies
Auteur
Peter Kent 1957- Tyler Bain
Taal
Nederlands
Uitgever
Amersfoort: BBNC Uitgevers, 2020
XVIII, 357 p. : ill.
ISBN
9789045356648 (paperback)
Plaatsingssuggestie
345.1 (SISO) Geld ; Geld (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 39 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Dit Dummies-boek deelt de inzichten van twee deskundige insiders, de Amerikanen Peter Kent en Tyler Bain, over het 'minen' van cryptovaluta – het algoritmische proces dat virtueel geld (zoals Bitcoins) genereert. De auteurs analyseren tot in detail de benodigde hardware, software en strategieën voor het minen. Zoals bekend is 'Voor Dummies' een boekenreeks van instructieboeken over uiteenlopende onderwerpen, in eenvoudige taal en gericht op mensen die er weinig van afweten. Dat laatste gaat voor dit specifieke boek niet echt op. Daarvoor is het onderwerp te technisch. De auteurs ontkomen helaas niet aan veelvuldig gebruik van voor leken onbegrijpelijk vakjargon. Zonder flink wat voorkennis zal de doorsnee-lezer al snel afhaken. Maar voor wie al redelijk thuis is in het bitcoinwereldje is het absoluut een nuttige handleiding over een gecompliceerd maar actueel onderwerp. Zo'n uitgebreide gids was er op dit gebied nog niet. Uitvoering: softcover, geen kleurendruk, eigentijdse lay-out, m…Lees verder

Over Peter Kent

Peter Kent (6 september 1948 te Herten (Duitsland)) is een Duitse zanger.

Levensloop en carrière

Peter Kent begon zijn carrière als musicalartiest. Vanaf 1975 zong hij in het groepje Love Generation. In 1979 begon hij een solocarrière. Hij scoorde in 1980 een hit met It's A Real Good Feeling. Vanaf 1986 werd hij producer. Hij huwde met de Spaanse zangeres Luisa Fernandez.

Discografie