Dvd
Engels

Ant-Man ; Ant-Man and the Wasp

Peyton Reed (regisseur), Paul Rudd (acteur), Evangeline Lilly (acteur)
Titel
Ant-Man ; Ant-Man and the Wasp
Regisseur
Peyton Reed
Acteur
Paul Rudd Evangeline Lilly Michael Douglas
Taal
Engels
Uitgever
Marvel, © 2018
2 dvd-video
Oorspr. opname
2015 ; 2018
Speelduur
2 x 1 uur en 53 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels en andere talen Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden en andere talen
EAN
8717418537722

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Peyton Reed

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Red Carpet Report on Mingle Media TV from Culver City, USA

Peyton Reed (Raleigh, 3 juli 1964) is een Amerikaanse televisie- en filmregisseur. Tot zijn gekendere werk behoren de comedies Bring It On, Down with Love, The Break-Up en Yes Man en de superheldenfilm Ant-Man met de sequels van deze laatste binnen het Marvel Cinematic Universe.

Filmografie

Langspeelfilms
  • 2000: Bring It On
  • 2003: Down with Love
  • 2006: The Break-Up
  • 2008: Yes Man
  • 2015: Ant-Man
  • 2018: Ant-Man and the Wasp
  • 2023: Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Televisieseries
  • 1991: Back to the Future: The Animated Series
  • 1997: The Love Bug (televisiefilm)
  • 1998: Mr. Show with Bob and David (3 afleveringen)
  • 2011: New Girl (3 afleveringen)
  • 2013: The Goodwin Games (als een van de executive producers)
  • 2020: The Mandalorian (2 afleveringen)

Suggesties