Dvd
Engels

Prime suspect. 5

Philip Davis (regisseur), Helen Mirren (acteur)
Titel
Prime suspect. 5
Andere titel
Prime suspect. Seizoen 5
Regisseur
Philip Davis
Acteur
Helen Mirren
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Limelights Pictures, 2011
2 dvd-video's
Speelduur
ca. 205 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands BBC productie
EAN
5412012146488 5412012153394

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 32 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Philip Davis

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Eric HOUDAS

Philip (Phil) Davis (30 juli 1953) is een Engels televisie-en filmacteur. Hij trad op in 99 films en televisieseries. Hij trouwde in 2002 met actrice Eve Matheson en zij kregen in dat jaar een dochter Amy Elisabeth. Hij is bekend van hoofdrollen in misdaadseries als Rose and Maloney en Whitechapel. In de laatste jaren speelde hij onder meer in Inspector George Gently (2007) en in Sherlock - "A Study in Pink" (als taxichauffeur Jeff).

Geselecteerde filmografie

  • The Old Curiosity Shop (1975)
  • Quadrophenia (1979)
  • Bergerac (1981)
  • Pink Floyd: The Wall (1982)
  • The Bounty (1984)
  • Robin of Sherwood (1985-1986)
  • High Hopes (1988)
  • The Firm (1988)
  • Skulduggery (1989) Regisseur en schrijver
  • Alien 3 (1992)
  • In the Name of the Father (1993)
  • ID (1995) ook regisseur
  • Secrets & Lies (1996)
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties