Met elkaar samenhangende liefdesverhalen gebaseerd op het scenario van de gelijknamige film.
Love actually / Philip O'Connor ; gebaseerd op het scen. van Richard Curtis
Philip O'Connor
Naar het werk van
Richard Curtis
Oorspr. taal
Oorspr. titel
Love actually
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2003
1 cd
Speelduur
Oorspr. uitgever
The House of Books
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a400085

Andere formaten:

Besprekingen

Roman met tien op zich zelf staande liefdesverhalen die met elkaar verweven zijn en die zich afspelen in het hedendaagse Londen, vlak voor Kerstmis. De verhalen gaan over onder meer de minister-president die op z'n eerste dag in Downing Street 10 smoorverliefd wordt op een meisje dat hem thee serveert, een weduwnaar en zijn elfjarige stiefzoon die verliefd is op een meisje van zijn school, en een oudere rockster. Romantisch en humoristisch. Dit boek is gebaseerd op het filmscript van Richard Curtis (1956), bekend van onder meer de scripts van 'Four weddings and a funeral', 'Notting Hill' en 'Bridget Jones's diary', die met de film 'Love actually' zijn debuut als regisseur maakte. Nederlandse première van deze film met onder meer Rowan Atkinson, Colin Firth, Emma Thompson en Liam Neeson was eind november 2003. Het boek bevat geen foto's uit de film. Paperback; normale druk.