Dvd
Nederlands

Hoe moet het nu verder?

Philippe Geubels (uitvoerder)
Titel
Hoe moet het nu verder?
Uitvoerder
Philippe Geubels
Taal
Nederlands
Uitgever
To The Point, 2012
1 dvd-video
EAN
8718026993290
CDR
HAD0733
Plaatsingssuggestie
60 - Amusement: Nederlands (NBLC) P1 - Populaire muziek Nederlands (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Na het succes van zijn eerste show ‘Droog’ is het thema van de tweede avondvullende show van de Vlaamse cabaretier: 'hoe moet het nu verder?' Geubels vertelt met droge humor over de problemen die zijn plotselinge roem met zich meebrengt en over de voor- en nadelen van het leven als 'Bekende Vlaming'. Volkskrant (23-11-'12): '(...) Hij is een Belgische Max Tailleur, een moppentapper met eindeloos repertoire. (...) Droog als de Sahara, lijzig traag als de paardentram, met een stem die maar één doffe kleur kent. (...) Tip: voorkom overdosis, kijk met mate.' In 2012 stond Geubels in de Nederlandse theaters met 'Made in Belgium', hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse shows, aangevuld met nieuw materiaal.

Over Philippe Geubels

Philippe Geubels (Dendermonde, 15 april 1981) is een Vlaamse stand-upcomedian. Bij het grote publiek werd hij bekend toen hij in 2007 in de finale stond van Comedy Casino Cup, een programma van de Vlaamse televisiezender Canvas. Kenmerkend voor zijn presentatie is zijn nasale en langzame manier van spreken.

Biografie

Geubels zat aanvankelijk op het ASO, maar stapte na het derde middelbaar over naar de hotelschool. Tijdens zijn studie werkte Geubels onder andere als verkoper. Door deze werkzaamheden kon Geubels zijn pleinvrees overwinnen.

Zijn interesse voor stand-upcomedy werd gewekt nadat een collega hem een dvd van Hans Teeuwen liet zien. Enthousiast besloot Geubels een workshop "123 Comedy Club" te volgen, waar hij naar eigen zeggen vooral leerde wat hij niét moest doen. In 2006 nam Geubels deel aan de Lunatic Comedy Award, een wedstrijd voor beginnende komieken, georganiseerd door The Lunatic Comedy Club…Lees verder op Wikipedia