Cd

Frosting on the beater

The Posies (uitvoerder)
+1
Frosting on the beater
×
Frosting on the beater Frosting on the beater

Frosting on the beater

Toon meer
Titel
Frosting on the beater
Uitvoerder
The Posies
Uitgever
Omnivore, 2018
2 cd's + boekje
Oorspr. opname
1993
Speelduur
02:37:09
EAN
0816651012480
CDR
JK231899
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over The Posies

CC BY 2.0 - Foto van/door Quique López

The Posies is een Amerikaanse band die sinds 1987 actief is. Hun muziek valt binnen de alternatieve rock, grunge en powerpop.

Discografie

Albums

  • Failure (1988)
  • Dear 23 (1990)
  • Frosting on the Beater (1993)
  • Amazing Disgrace (1996)
  • Success (1998)
  • Every Kind of Light (2005)
  • Blood/Candy (2010)
  • Solid States (2016)

Singles

  • Golden Blunders (1990)
  • Dream All Day (1993)
  • Solar Sisters (1993)
  • Flavor of the Month (1993)
  • Definite Door (1994)
  • Everybody is a Fucking Liar (1996)
  • I Guess You're Right (2005)


Lees verder op Wikipedia