Game
Meertalig

Prey

Prey

Platform:
Je bent Morgan Yu, de 1ste geleerde aan boord van ruimteschip Talos I. Terwijl je een wetenschappelijke doorbraak op jezelf aan het testen bent, krijg je speciale vaardigheden. Maar dit loopt fout! Vijandelijke buitenaardse wezens proberen je ruimteschip te veroveren. Vecht terug, met je speciale vaardigheden!
Titel
Prey
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
London: ZeniMax Europe, © 2017
1 blu-ray + handleiding
Systeemvereisten
1 player, 38,67 GB minimum, DualShock©4 vibration function, HD video output 720p-1080i-1080p, PS4 remote play supported, PS4™Pro enhanced
Aantekening
Spel in het Engels en Frans Bevat digital cosmonaut shotgun pack
EAN
5055856412205
Plaatsingssuggestie
621.8 (SISO) Spel ; Games (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 14 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Morgan Yu is de eerste geleerde aan boord van Talos 1, een ruimtestation dat zich in een baan rond de maan beweegt in het jaar 2032. Morgan werkt aan een experiment dat de mensheid voorgoed zal veranderen. Zelf is hij het eerste proefkonijn, maar het gaat vreselijk mis. Terwijl het experiment gaande is, wordt het ruimtestation overspoeld door buitenaardse wezens. Met geheugenverlies en met buitenaardse krachten wordt Morgan wakker. Hij moet zien te overleven en Talos 1 te overmeesteren, terwijl hij op zoek is naar antwoorden over zijn verleden. Een sci-fi actiegame.