Titel
Vivre
Uitvoerder
Quentin Dujardin Ivan Paduart
Uitgever
Arsis, 2005
1 cd
Speelduur
01:00:58
EAN
5400260640162
CDR
JE25371
Plaatsingssuggestie
69 - New age en meditatiemuziek (NBLC) D2 - New age en meditatiemuziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 10 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Quentin Dujardin

Quentin Dujardin (Dinant, 17 november 1977) is een Belgische componist en gitarist. Hij is klassiek geschoold, maar maakt composities die sterk beïnvloed zijn door jazz en wereldmuziek.

In 2008 maakte Freddy Mouchard een documentaire over Dujardin en zijn reizen door de wereld. Zijn album Veloma bevat de soundtrack van deze documentaire.

Tijdens het componeren van de soundtrack voor de film Compostelle, le chemin de la vie' leerde hij de Belgisch-Galicische zangeressen van Ialma kennen, die het nummer ‘Compostela’ zingen op zijn album ‘Le Silence des Saisons. Dujardin werkte vervolgens mee aan Ialma's project Camino.

Discografie

Albums

  • 2014 Le Silence des saisons
  • 2012 Distances
  • 2010 Impressionniste
  • 2008 Veloma
  • 2006 Vivre
  • 2004 Khamis
  • 2002 La fontaine de gore

Lees verder op Wikipedia