Grote letter
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Uilskuiken en Takkeling

Raf Walschaerts (auteur), Ariane Sonck (auteur)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Uilskuiken en Takkeling, twee jonge uilskuikens, wonen in een oude appelboom: Appelaar. Hun ouders zijn meegenomen door Havik. Als Uilskuiken probeert uit te vliegen, valt ze. Appelaar offert zich op om haar te redden van een hongerige sperwer.
Titel
Uilskuiken en Takkeling
Auteur
Raf Walschaerts Ariane Sonck
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2016
28 p.
Oorspr. uitgever
Lannoo
Aantekening
Lettertype: Arial vet-22pt

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Raf Walschaerts

CC BY-SA 2.5 - Foto van/door Michel Vuijlsteke

Kommil Foo is een Vlaams cabaret-duo, bestaande uit de broers Raf Walschaerts (2 oktober 1965) en Mich Walschaerts (10 maart 1969).

Biografie

Raf en Mich Walschaerts werden geboren als zonen van Jef Walschaerts (leerkracht op het vroegere Don Bosco-Mariaberginstituut) en Chris Roodhooft. Ze groeiden op in Essen. Raf studeerde psychologie en Mich volgde een acteeropleiding in Antwerpen.

In 1987 gaven de broers hun eerste optreden als "Kommil Foo" (verbastering van het Franse "comme il faut" ("zoals het hoort")) in een Gentse studentenclub. In 1988 brachten ze hun eerste echte voorstelling Ballade. Tussen 1988 en 1992 schreven de broers drie muzikale theaterprogramma's. Met wisselend succes speelden ze in jeugdhuizen, kleine theatertjes, enzovoort. Eind 1992 werd het vierde programma 'Plank' van het duo bekroond in Rotterdam. De jury had het over een 'perfect duo met een grote toekomst'. Plank be…Lees verder op Wikipedia