Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De verwoestingen van Devil's Acre

Ransom Riggs (auteur), Tine Poesen (vertaler)
+1
De verwoestingen van Devil's Acre
×
De verwoestingen van Devil's Acre De verwoestingen van Devil's Acre

De verwoestingen van Devil's Acre

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Jacob en Noor gaan op zoek naar mevrouw Peregrine en de andere bijzondere kinderen, terwijl het leger van Caul groeit. Samen bereiden ze zich voor op de laatste strijd tussen goed en kwaad.
Titel
De verwoestingen van Devil's Acre
Auteur
Ransom Riggs
Vertaler
Tine Poesen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The desolations of devil's acre
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022 | Andere uitgaven
548 p. : ill.
ISBN
9789044844672 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Het zesde en laatste deel van de avontuurlijke tijdreis-serie 'De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine’. Jacob en Noor zijn terug in het huis van opa Portman. Vandaar moeten ze op zoek naar mevrouw Peregrine en de andere bijzondere kinderen — en snel, want de dreiging van Caul en zijn leger groeit. In de finale strijd tussen goed en kwaad komen de kinderen oog in oog te staan met de dodelijkste vijanden en de gevaarlijkste time-loops uit de geschiedenis. ‘De verwoestingen van Devil’s Acre’ is met 548 blz. een kloeke roman, maar is in een meeslepende stijl geschreven. Geschikt voor fans van spannende fantasy-verhalen vanaf ca. 15 jaar. Let op: de boeken in deze serie zijn niet los van elkaar te lezen. Ransom Riggs (1979) is een Amerikaanse schrijver en filmmaker. Hij schreef meerdere boeken.

Over Ransom Riggs

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Thesupermat

Ransom Riggs (Maryland, 3 februari 1979) is een Amerikaans schrijver van jeugdboeken en filmmaker.

Biografie

Ransom Riggs werd op 3 februari 1979 geboren op een oude boerderij in Maryland. Hij groeide op in Florida, waar hij schoolliep op de Pine View School for the Gifted. Hij studeerde Engelse literatuur aan het Kenyon College in Ohio en volgde daarna een filmopleiding aan de University of Southern California. Riggs houdt ervan om verhalen te vertellen, zowel via woorden als via beelden. Hij begon op jonge leeftijd verhalen te schrijven op een oude typemachine. Toen hij wat ouder was, kreeg hij een fototoestel als kerstgeschenk en raakte hij geobsedeerd door fotografie. Later begon hij samen met enkele vrienden eigen filmpjes te maken met een oude videocamera. Na zijn studies was hij een vijftal jaar werkzaam als scenarioschrijver en als dagelijkse blogger voor mental floss e…Lees verder op Wikipedia