Titel
The immortal
Regisseur
Richard Berry 1950- (FR)
Naar het werk van
Franz-Olivier Giesbert
Componist
Klaus Badelt 1967-
Acteur
Jean Reno
Uniforme titel
L'immortel
Taal
Frans
Uitgever
E1 Entertainment, 2010
1 dvd-video
Oorspr. opname
2010
Speelduur
ca. 118 min.
Aantekening
Frans gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045223274 8713045222529

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 38 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Richard Berry

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Richard Berry, artiestennaam van Richard Élie Benguigui (Parijs, 31 juli 1950), is een Frans acteur en regisseur.

In 1993 was hij genomineerd voor de César voor beste acteur voor zijn rol in Le petit prince a dit. Laureaat dat jaar werd evenwel Claude Rich.

Filmografie (selectie)

  • 1974: La Gifle van Claude Pinoteau
  • 1982: Une chambre en ville van Jacques Demy
  • 1982: La Balance van Bob Swaim
  • 1986: Un homme et une femme, 20 ans déjà van Claude Lelouch
  • 1990: La Baule-les-Pins van Diane Kurys
  • 1993: Le petit prince a dit van Christine Pascal
  • 1995: L'Appât van Bertrand Tavernier
  • 2001: L'Art (délicat) de la séduction als regisseur
  • 2003: Tais-toi ! van Francis Veber
  • 2003: Moi César, 10 ans ½, 1m39 als regisseur
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties