Dvd
Engels

Justice league : cosmic clash

Rick Morales (regisseur), Troy Baker (acteur), Nolan North (acteur)
+1
Justice league : cosmic clash
×
Justice league : cosmic clash Justice league : cosmic clash
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
De Justice League gaat de strijd aan met Brainiac, een hyperintelligente buitenaardse androïde die het hele melkwegstelsel in gevaar brengt. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Justice league : cosmic clash
Regisseur
Rick Morales
Acteur
Troy Baker  (stem) Nolan North  (stem)
Componist
Tim Kelly
Uniforme titel
Justice league : cosmic clash
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
75 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden Bevat ook: The justice league : caught on camera
EAN
5051888220603

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Animatiefilm uit 2016 die gebaseerd is op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics over Superman, Superwoman, Batman enzovoort. De Justice League is een groep superhelden onder leiding van Batman die Metropolis beschermen tegen het gespuis. Deze keer is hun tegenstander Braniac, een hyperintelligente buitenaardse androïde die de macht in het heelal wil grijpen. Braniac stuurt een aantal leden van Justice League naar verschillende tijdsperioden in het verleden. De anderen moeten hun teamgenoten terug zien te brengen naar onze tijd en Braniac verslaan. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes. Vanaf ca. 9 jaar.