Dvd
Engels

The office. De complete serie 2

Ricky Gervais (regisseur), Stephen Merchant (regisseur)
Manager David Brent, bedrijfsleider van een regionale vestiging van een papierhandel, doet verwoede pogingen om bij zijn personeel in het gevlij te komen en veroorzaakt zo vele tragikomische kantoorverwikkelingen.
Titel
The office. De complete serie 2 / written and dir. by Ricky Gervais and Stephen Merchant
Regisseur
Ricky Gervais 1961- Stephen Merchant
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2006 | Andere uitgaven
1 dvd-video
Speelduur
ca. 180 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands BBC productie
EAN
7321931962797

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een televisiekomedie van de BBC over het saaie kantoorleven. In de Londense papierfabriek veroorzaken veranderingen stress, maar manager David Brent kan het wel aan. Hij wordt verzocht om lezingen te geven over motivatie aan zijn personeel zoals Gareth, Tim en Dawn. Brent wordt gespeeld door bedenker Ricky Gervais en dat doet hij 'geweldig' volgens Metro 17-6-'04: 'Door zijn optreden en compleet foute gevoel voor humor is het bijna gênant om naar hem te kijken.' Winnaar van twee Golden Globe Awards (Beste acteur en Beste TV-serie). Als extra weggelaten fragmenten en scènes en een videodagboek.

Over Ricky Gervais

CC BY 3.0 - Foto van/door Caroline Bonarde Ucci at https://www.flickr.com/photos/caroline_bonarde/

Ricky Dene Gervais (Reading, Berkshire, Engeland, 25 juni 1961) is een Brits komiek, acteur en schrijver.

Samen met Stephen Merchant schreef en speelde hij mee in de televisieseries The Office en Extras. Hiervoor ontving hij verschillende prijzen.

Gervais is, samen met Stephen Merchant en Karl Pilkington, maker van drie podcastseries onder de naam The Ricky Gervais Show. Deze uitzendingen bezorgden hen een recordaantal luisteraars en zo een plaats in het Guinness Book of Records.

Gervais schreef en toerde met enkele onemanshows, waaronder Animals en Politics. Zijn voorlaatste liveshow, Fame, vond plaats in januari 2007 en was binnen 45 minuten uitverkocht. Hij schreef één aflevering van The Simpsons, waarin hij zelf ook een rol kreeg.

Zijn laatste show is getiteld Science. De tour bevatte elf data. De voorstelling in The Scottish Exhibition and Conference Centre in het Schotse Glasgow werd va…Lees verder op Wikipedia