Game
Meertalig

Riders republic

Riders republic

Platform:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Spring in de gigantische multiplayer speeltuin van RIDERS REPUBLIC™! Ontmoet andere spelers en neem het tegen hen op. Rijd hard met een spannend scala aan activiteiten zoals fietsen, skiën, snowboarden, wingsuit en rocket wingsuit.
Titel
Riders republic
Taal
Meertalig, Engels, Nederlands, Frans
Uitgever
Ubisoft Entertainment, © 2021
1 blu-ray Ultra HD
Systeemvereisten
1 player, 2-50 network players PlayStation®Plus subscription required, 35 GB minimum, vibration function & trigger effect supported, in-game purchases
Aantekening
Freeride edition Vereist internet
EAN
3307216191667
Plaatsingssuggestie
621.8 (SISO) Games (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Het sportsimulatiespel ‘Riders republic’ is de opvolger van ‘Steep’ (2017). Naast sporten in de sneeuw kan de speler zich nu ook uitleven met andere extreme sporten, namelijk fietsen, skiën, snowboarden, vliegen met wingsuits en met rocket wings. De speler bevindt zich in een grote open wereld die een samensmelting is van zeven Amerikaanse nationale parken zoals Bryce Canyon, Yosemite Valley, Mammoth Mountain en Zion. De speler maakt een avatar, desgewenst in bizarre uitrustingen en speelt met teams tegen elkaar: met 20-50 spelers tegelijk (afhankelijk van hoe nieuw je console is). Je kunt ook kiezen voor de carrièremodus: ga steeds grotere uitdagingen aan, leer nieuwe vaardigheden en verkrijg mooiere spullen en belangrijke sponsoren zoals Red Bull. De nadruk ligt op een authentiek gevoel en veel spektakel, niet op levensechte simulatie. Het spel is gericht op zowel de casualspeler als de hardcorespeler.