Titel
Alex Cross
Regisseur
Rob Cohen
Naar het werk van
James Patterson 1947-
Componist
John Debney
Acteur
Matthew Fox 1966- Tyler Perry
Taal
Engels
Uitgever
Dutch Filmworks, 2013
1 dvd-video
Oorspr. opname
2012
Speelduur
98 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands Personages gebaseerd op de boeken van James Patterson
EAN
8715664104040

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Rob Cohen

Rob Cohen (Cornwall (New York), 12 maart 1949) is een Amerikaans regisseur, producent en scenarioschrijver.

Hij regisseerde onder andere XXX en The Fast and the Furious.

Filmografie

Als regisseur

  • The Hurricane Heist (2018)
  • The Boy Next Door (2015)
  • Alex Cross (2012)
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  • Stealth (2005)
  • xXx (2002)
  • The Fast and the Furious (2001)
  • The Skulls (2000)
  • The Rat Pack (1998)
  • Daylight (1996)
  • Dragonheart (1996)
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
  • Scandalous (1984)
  • A Small Circle of Friends (1980)

Als producent

  • xXx: State of the Union (2005)
  • The Hard Way (1991)
  • Bird on a Wire (1990)
  • Disorganized Crime (1989)
  • The Serpent and the Rainbow (1988)Lees verder op Wikipedia

Suggesties