Titel
The boy next door
Regisseur
Rob Cohen
Componist
Nathan Barr Randy Edelman 1947-
Acteur
Jennifer Lopez 1969- Ryan Guzman
Taal
Engels
Uitgever
Universal, 2015
1 dvd-video
Oorspr. opname
2015
Speelduur
ca. 87 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Catalaans, Duits, Italiaans, Turks e.a. Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden, Frans, Spaans, Deens, Fins, Duits, IJslands, Italiaans, Noors, Portugees, Zwees, Turks
EAN
5053083037024

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 39 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Rob Cohen

Rob Cohen (Cornwall (New York), 12 maart 1949) is een Amerikaans regisseur, producent en scenarioschrijver.

Hij regisseerde onder andere XXX en The Fast and the Furious.

Filmografie

Als regisseur

  • The Hurricane Heist (2018)
  • The Boy Next Door (2015)
  • Alex Cross (2012)
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  • Stealth (2005)
  • xXx (2002)
  • The Fast and the Furious (2001)
  • The Skulls (2000)
  • The Rat Pack (1998)
  • Daylight (1996)
  • Dragonheart (1996)
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
  • Scandalous (1984)
  • A Small Circle of Friends (1980)

Als producent

  • xXx: State of the Union (2005)
  • The Hard Way (1991)
  • Bird on a Wire (1990)
  • Disorganized Crime (1989)
  • The Serpent and the Rainbow (1988)Lees verder op Wikipedia

Suggesties