Titel
Daylight / dir. by Rob Cohen ; written by Leslie Bohem
Regisseur
Rob Cohen
Componist
Randy Edelman 1947-
Scenarist
Leslie Bohem
Acteur
Sylvester Stallone Amy Brenneman Viggo Mortensen
Taal
Engels
Uitgever
Universal, 2002
1 dvd-video
Oorspr. opname
1996
Speelduur
110 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Duits, Tsjechisch, Hongaars Ondertiteling: Engels, Nederlands, Deens, Fins, Zweeds, Noors
EAN
8712609025446

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Rob Cohen

Rob Cohen (Cornwall (New York), 12 maart 1949) is een Amerikaans regisseur, producent en scenarioschrijver.

Hij regisseerde onder andere XXX en The Fast and the Furious.

Filmografie

Als regisseur

  • The Hurricane Heist (2018)
  • The Boy Next Door (2015)
  • Alex Cross (2012)
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  • Stealth (2005)
  • xXx (2002)
  • The Fast and the Furious (2001)
  • The Skulls (2000)
  • The Rat Pack (1998)
  • Daylight (1996)
  • Dragonheart (1996)
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
  • Scandalous (1984)
  • A Small Circle of Friends (1980)

Als producent

  • xXx: State of the Union (2005)
  • The Hard Way (1991)
  • Bird on a Wire (1990)
  • Disorganized Crime (1989)
  • The Serpent and the Rainbow (1988)Lees verder op Wikipedia

Suggesties