Dvd
Engels

Dragonheart

Rob Cohen (regisseur), Randy Edelman (componist), Sean Connery (acteur)
Titel
Dragonheart
Regisseur
Rob Cohen
Componist
Randy Edelman 1947-
Acteur
Sean Connery 1930-2020 Dennis Quaid 1954- David Thewlis
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2003
1 dvd-video
Oorspr. opname
1996
Speelduur
ca. 100 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Pools, Tsjechisch Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Portugees
EAN
5050582001938

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 31 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Rob Cohen

Rob Cohen (Cornwall (New York), 12 maart 1949) is een Amerikaans regisseur, producent en scenarioschrijver.

Hij regisseerde onder andere XXX en The Fast and the Furious.

Filmografie

Als regisseur

  • The Hurricane Heist (2018)
  • The Boy Next Door (2015)
  • Alex Cross (2012)
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  • Stealth (2005)
  • xXx (2002)
  • The Fast and the Furious (2001)
  • The Skulls (2000)
  • The Rat Pack (1998)
  • Daylight (1996)
  • Dragonheart (1996)
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
  • Scandalous (1984)
  • A Small Circle of Friends (1980)

Als producent

  • xXx: State of the Union (2005)
  • The Hard Way (1991)
  • Bird on a Wire (1990)
  • Disorganized Crime (1989)
  • The Serpent and the Rainbow (1988)Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek