Titel
XXX / dir. by Rob Cohen ; written by Rich Wilkes
Regisseur
Rob Cohen
Scenarist
Rich Wilkes
Componist
Randy Edelman 1947-
Acteur
Vin Diesel Asia Argento Marton Csokas
Taal
Engels
Parallelle titel
Triple X
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2015
1 dvd-video
Oorspr. opname
2002
Speelduur
127 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Italiaans Ondertiteling : Nederlands, Engels, Italiaans
EAN
8712609057898 8712609647334

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 27 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Rob Cohen

Rob Cohen (Cornwall (New York), 12 maart 1949) is een Amerikaans regisseur, producent en scenarioschrijver.

Hij regisseerde onder andere XXX en The Fast and the Furious.

Filmografie

Als regisseur

  • The Hurricane Heist (2018)
  • The Boy Next Door (2015)
  • Alex Cross (2012)
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  • Stealth (2005)
  • xXx (2002)
  • The Fast and the Furious (2001)
  • The Skulls (2000)
  • The Rat Pack (1998)
  • Daylight (1996)
  • Dragonheart (1996)
  • Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
  • Scandalous (1984)
  • A Small Circle of Friends (1980)

Als producent

  • xXx: State of the Union (2005)
  • The Hard Way (1991)
  • Bird on a Wire (1990)
  • Disorganized Crime (1989)
  • The Serpent and the Rainbow (1988)Lees verder op Wikipedia

Suggesties