Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Een schuldig huis

Robert Goddard (auteur), Bob Snoijink (vertaler)
Na de dood van zijn vrouw logeert een man bij zijn schoonzuster en haar echtgenoot in hun pas aangekochte landhuis, waar hij ontdekt dat er onlangs een moord is gepleegd.
Titel
Een schuldig huis
Auteur
Robert Goddard
Vertaler
Bob Snoijink
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Set in stone
Editie
4
Uitgever
Amsterdam: Poema Pockets, 2010 | Andere uitgaven
384 p.
ISBN
9789021015743 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Nadat zijn jonge vrouw door onbekende oorzaak van een klif is gestort, trekt een man in bij zijn schoonzusje en haar echtgenoot. Zij wonen in een uiterst uniek huis dat een bijzondere invloed lijkt te hebben gehad en heeft op zijn bewoners. De jonge weduwnaar verdiept zich in de achtergronden van een bewoner die in het verleden wegens moord op zijn echtgenote werd gehangen. Hij is niet de enige die onderzoek doet naar gebeurtenissen van vroeger die op merkwaardige wijze met elkaar en het huis verweven zijn. Een in hoge mate onderhoudende en intrigerende roman vol onderhuidse spanning, waarin de ik-persoon zijn verhaal aan zijn overleden vrouw vertelt. Misschien wat erg fantasievol qua uitwerking, maar het mysterie speelt dan ook een eigen, niet rationele rol. De lezer zal dit moeten accepteren om ten volle te kunnen genieten. Pocketeditie, kleine druk.

Over Robert Goddard

Er zijn meerdere personen met de naam Robert Goddard:

  • Robert Goddard, schrijver, bekend van historische thrillers.
  • Robert Hutchings Goddard, uitvinder en onderzoeker, vooral bekend van zijn baanbrekend werk op het gebied van de ruimtevaart.
  • Robert John Goddard, Nederlands nationaalsocialistisch uitgever.


Lees verder op Wikipedia