Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Terugkeer naar Brighton

Robert Goddard (auteur)
+1
Terugkeer naar Brighton
×
Terugkeer naar Brighton Terugkeer naar Brighton

Terugkeer naar Brighton

In de reeks:
Genre:
Wanneer een bekende Engelse acteur optreedt in Brighton, krijgt hij bezoek van zijn bijna ex-vrouw die zijn hulp inroept omdat ze wordt achtervolgd door een vreemde man.
Titel
Terugkeer naar Brighton
Auteur
Robert Goddard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Play to the end
Uitgever
's-Gravenhage: BZZTôH, 2006 | Andere uitgaven
335 p.
ISBN
90-417-6133-0

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Acteur-op-zijn-retour Toby Flood, in Brighton aangekomen voor een serie voorstellingen van een pas ontdekt toneelstuk, krijgt bezoek van zijn voormalige partner Jenny. Zij wordt gestalkt door een onbekende man, maar haar nieuwe geliefde, de rijke Roger Colborn, neemt het niet serieus. Toby, die Jenny graag terug wil, doet dat wel en gaat op onderzoek uit. Hij ontdekt dat de stalker de werkeloze Derek Oswin is, die wrok koestert tegen Roger Colborn, die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn, Dereks, vader en andere arbeiders die vroeger in de plasticfabriek werkten van Roger en Colborn Sr. Dat is nog maar het begin van het ingewikkelde en gevaarlijke net van intriges en verwikkelingen waarin Toby Flood verzeild raakt. Een van de reeks psychologische thrillers die de auteur (1954) zijn lezers in de afgelopen kleine twintig jaar heeft voorgeschoteld. Het historische aspect ontbreekt dit keer, verder is het een typische Goddard: een boeiend, goed en bedachtzaam geschreven misdaa…Lees verder

Over Robert Goddard

Er zijn meerdere personen met de naam Robert Goddard:

  • Robert Goddard, schrijver, bekend van historische thrillers.
  • Robert Hutchings Goddard, uitvinder en onderzoeker, vooral bekend van zijn baanbrekend werk op het gebied van de ruimtevaart.
  • Robert John Goddard, Nederlands nationaalsocialistisch uitgever.


Lees verder op Wikipedia

Suggesties