Game
Meertalig

The walking dead : a new frontier

Robert Kirkman (naar het werk van)

The walking dead : a new frontier

Platform:
Javier gaat op zoek naar zijn familie. Samen met Clementine moet hij zich staande houden te midden van een zombieplaag.
Titel
The walking dead : a new frontier
Naar het werk van
Robert Kirkman 1978-
Taal
Meertalig
Uitgever
Telltalegames, © 2017
1 blu-ray
Systeemvereisten
1 player, network features, 2.84 GB minimum, HD video output 720p-1080i-1080p, PSVita remote play supported
Aantekening
Tekst in Engels en Frans Gebaseerd op de stripserie van Robert Kirkman Vijf episodes op 1 disc
EAN
5051888226674
Plaatsingssuggestie
621.8 (SISO) Spel ; Games (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 14 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een nieuw deel in de gameserie Walking Dead. Het verhaal speelt zich af in enkele Amerikaanse staten waar al een tijdje een zombieplaag heerst. Javier, een jonge man die op zoek is naar zijn familie, ontmoet Clementine die haar ouders verloren heeft. Clementine was in het vorige seizoen het hoofdpersonage. Maar de zombies hebben nog steeds de overmacht en komen achter de overlevenden aan. Er zit niets anders op dan weer de strijd aan te gaan. Ook in seizoen drie staat niet zozeer het uitschakelen van de zombies centraal, maar de ontwikkeling van de karakters en wat de overlevenden doen als ze tot wanhoop worden gedreven. De keuzes die de speler gedurende het spel maakt, hebben gevolgen voor later in het verhaal. Zelfs de gemaakte keuzes uit seizoen 2* kunnen van invloed zijn. Actiespel vol horrorelementen.

Over Robert Kirkman

CC BY 3.0 - Foto van/door Nightscream

Robert Kirkman (Richmond, 30 november 1978) is een Amerikaanse comicschrijver, het meest bekend van zijn werk aan The Walking Dead, Invincible, Ultimate X-Men en Marvel Zombies. Hij heeft ook samengewerkt met Image Comics mede-oprichter Todd McFarlane voor de stripreeks Haunt. Hij is een van de vijf eigenaren van Image Comics.

Carrière

Kirkmans eerst stripboek Battle Pope, een superheldparodie die hij samen heeft gemaakt met tekenaar Tony Moore, werd in 2000 gepubliceerd.

In 2003 begon Kirkman samen met Cory Walker de stripserie Invincible. In 2005 maakte Paramount Pictures bekend dat zij de rechten van de serie hadden opgekocht om er een speelfilm van te maken. Hierbij werd Kirkman ingehuurd om het scenario voor de film te schrijven. Kort na de lancering van de stripserie Invincible in 2003 begon Kirkman samen met Tony Moore met de stri…Lees verder op Wikipedia

Suggesties