Kijkwijzer
Vanaf 12 jaarVanaf 12 jaar
Titel
Ripley under ground
Regisseur
Roger Spottiswoode
Naar het werk van
Patricia Highsmith
Acteur
Willem Dafoe Barry Pepper Alan Cumming Jacinda Barrett Claire Forlani Tom Wilkinson 1948-
Componist
Jeff Danna
Taal
Engels
Uitgever
RCV, 2009
1 dvd-video
Oorspr. opname
2005
Speelduur
ca. 100 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045213459 8713045219710

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 20 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Roger Spottiswoode

Roger Spottiswoode (Ottawa, Ontario, 5 januari 1945) is een Britse-Canadese regisseur en schrijver. Hij begon zijn carrière in de jaren 70 van de 20e eeuw. Hij maakt veel speelfilms en televisieseries. Hij is bekend als regisseur van de James Bondfilm Tomorrow Never Dies met Pierce Brosnan.

Filmografie

  • Terror Train (1980)
  • The Pursuit of D. B. Cooper (1981)
  • 48 Hrs. (1982) - co-writer
  • Under Fire (1983)
  • The Best of Times (1986)
  • Shoot to Kill (1988)
  • Turner & Hooch (1989)
  • Air America (1990)
  • Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)
  • Mesmer (1994)
  • Hiroshima (1995) - co-writer
  • Tomorrow Never Dies (James Bond) (1997)
  • The 6th Day (Arnold Schwarzenegger) (2000)
  • Spinning Boris (2003)
  • Ripley Under Ground (2005)
  • Shake Hands with the Devil (2007)
  • The Children of Huang Shi (2007)

Lees verder op Wikipedia

Suggesties