Dvd
Engels

The affair. Seizoen 3

Ruth Wilson (acteur), Dominic West (acteur), Joshua Jackson (acteur)
Drie jaar na zijn schokkende schuldbekentenis komt Noah vrij uit de gevangenis en probeert een nieuw leven te beginnen.
Onderwerp
Ontrouw
Taal
Engels
Uitgever
CBS DVD, © 2018
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2016-2017
Speelduur
ca. 9 uur 3 min.
EAN
5053083164256

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 3 van een Amerikaanse dramaserie met Dominic West en Ruth Wilson. In het eerste seizoen krijgt Noah Solloway, leraar, schrijver en vader van vier kinderen een buitenechtelijke affaire met Alison Bailey, serveerster. Zij ontmoeten elkaar in een dorpje op Long Island waar Noah werkt aan zijn tweede roman en Alison het verlies van haar kind probeert te verwerken. In het tweede seizoen worden de gebeurtenissen ook gezien vanuit het perspectief van de verlaten echtgenoten (Maura Tierney en Joshua Jackson). Bovendien is er een dodelijk ongeluk gebeurd dat ook een moord zou kunnen zijn en in de kleine gemeenschap zijn er veel verdachten. Drie jaar na zijn schokkende schuldbekentenis komt Noah vrij uit de gevangenis en probeert een nieuw leven te beginnen. Alison voedt haar dochter Joanie op in Montauk, maar haar duistere verleden speelt haar parten. Voor Helen lijkt het leven door te gaan, maar ze kampt met onzekerheid, instabiliteit en schuldgevoel. Intussen krijgt Noah een nieuwe …Lees verder

Over Ruth Wilson

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Mingle MediaTV

Ruth Wilson (Ashford, 13 januari 1982) is een Britse actrice. Ze is onder meer bekend van haar optredens in de sitcom Suburban Shootout, als Jane Eyre in de gelijknamige miniserie uit 2006 en als Alice Morgan in de psychologische misdaadserie Luther sinds 2010. Ze is ook te zien in de film Anna Karenina uit 2012 en in de films The Lone Ranger en Saving Mr. Banks, beide uit 2013.

Wilson is een tweevoudige Laurence Olivier Award-winnaar en ze werd genomineerd voor een BAFTA Award, een Golden Globe en een Satellite Award voor beste actrice in een miniserie voor haar rol in Jane Eyre en ze werd genomineerd voor een Satellite Award voor haar rol in Luther. Ze heeft een Golden Globe gewonnen voor haar rol als Alison Bailey in de serie The Affair.

Biografie en carrière

Wilson werd geboren in Ashford in het graafschap Surrey. Haar moeder i…Lees verder op Wikipedia

Suggesties