Dvd
Engels

New Amsterdam. Seizoen 2

Ryan Eggold (acteur)

New Amsterdam. Seizoen 2

Dr. Max Goodwin, medisch directeur van New Amsterdam in New York, gebruikt onconventionele methoden om de zorg, de financiën en naam van het ziekenhuis te verbeteren.
Onderwerp
Ziekenhuizen
Titel
New Amsterdam. Seizoen 2
Acteur
Ryan Eggold
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2020
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
13 uur 2 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083218607

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 2 (2019-2020) van een Amerikaanse ziekenhuisserie met in de hoofdrol Ryan Eggold (The blacklist). Dr. Max Goodwin is een jaar geleden benoemd als medisch directeur van New Amsterdam, een openbaar ziekenhuis in New York waar ook onverzekerden behandeld worden. Zijn taak is om te zorgen voor voldoende en gekwalificeerd personeel, de financiën op orde te brengen en de goede naam van het ziekenhuis te herstellen. Goodwin is briljant, innemend en eigengereid en gebruikt onconventionele methodes om zijn missie te vervullen. Zijn collega´s zijn onder meer hoofd hartchirurgie Floyd Reynolds (Jocko Sims), hoofd spoedeisende hulp Lauren Bloom (Janet Montgomery) en hoofd psychiatrie Iggy Frome (Tyler Labine). Max’ vrouw is omgekomen bij een ambulancecrash en nu moet hij alleen voor hun baby zorgen. Bovendien wordt hij behandeld voor kanker. Robin Kramer (delagarde.nl) schrijft over seizoen 1 dat de serie weinig toevoegt aan het genre, maar hij ziet een aardig script, prima acteurs en gen…Lees verder

Over Ryan Eggold

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door watchwithkristin

Ryan James Eggold (Lakewood, 10 augustus 1984) is een Amerikaans acteur.

Aan het begin van zijn carrière had hij voornamelijk gastrollen in televisieseries, waaronder Brothers & Sisters, Veronica Mars en The War at Home. Vanaf 2007 kreeg hij voornamelijk terugkerende rollen in onder andere Entourage, The Young and the Restless en Dirt. Zijn doorbraak kwam in het najaar van 2008, toen hij de rol van Ryan Matthews kreeg in de tienerserie 90210. Hij speelde een aantal jaren de rol van Tom Keen in de serie The Blacklist. Sinds september 2018 speelt hij dokter Max Goodwin in de ziekenhuisserie New Amsterdam.

Filmografie

Films

  • 2018: BlacKkKlansman – Walter Breachway
  • 2016: Lovesong – Leif
  • 2014: The Single Moms Club – Peter
  • 2013: Lucky Them – Lucas Stone
  • 2013: …Lees verder op Wikipedia