Dvd
Engels

Wonder woman: bloodlines

Sam Liu (regisseur), Frederik Wiedmann (componist), Justin Copeland (regisseur)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar, Vanaf 12-14 jaar
Wanneer Diana Prince alias Wonder Woman een meisje te hulp schiet dat is gekidnapt door de organisatie Villainy Inc. komt ze in aanvaring met vrouwelijke superschurken als Giganta, Cheetah en Silver Swan.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Wonder woman: bloodlines
Regisseur
Sam Liu Justin Copeland
Componist
Frederik Wiedmann
Taal
Engels
Parallelle titel
Wonder woman
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2019
Speelduur
79 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Zweeds, Fins, Românâ Vlaams, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden Bevat ook: een preview van 'Superman: red son'
EAN
5051888246818

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse animatiefilm van Justin Copeland en Sam Liu (direct-naar-video, 2019), een deel in de serie* 'DC Universe animated original movies'. Het verhaal is gebaseerd op de stripverhalen over Wonder Woman, een personage dat bedacht werd in 1941. Diana is een Amazone-prinses die woont op het geheimzinnige eiland Themyscira. Wanneer ze piloot Steve Trevor redt die met zijn gevechtsvliegtuig is neergestort bij het eiland, besluit ze haar veilige, rustige leven achter zich te laten en reist met hem mee naar de VS. Ze noemt zich Diana Prince en ontwikkelt haar bijzondere krachten als Wonder Woman. Wanneer ze een meisje te hulp komt dat is gekidnapt door de organisatie Villainy Inc. komt ze in aanvaring met vrouwelijke superschurken als Giganta, Cheetah en Silver Swan. Wonder Woman staat weer meer in de aandacht door de speelfilm (2017) van Patty Jenkins met in de hoofdrol Gal Gadot. Vanaf ca. 12 jaar.

Suggesties