Boek
Engels

The hunt for the golden rabbit

Santa Montefiore (auteur), Simon Sebag Montefiore (auteur), Kate Hindley (illustrator)
Het konijntje Shylo gaat op bezoek bij zijn familie. Daar ontdekt hij iets vreemds. Veel konijnen zijn in de ban van een geheimzinnig konijn. Die is op zoek naar de 'gouden wortel'. Hopelijk kunnen de Royal Rabbits hem stoppen. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
Titel
The hunt for the golden rabbit
Auteur
Santa Montefiore Simon Sebag Montefiore
Illustrator
Kate Hindley
Taal
Engels
Uitgever
London: Simon & Schuster, 2019
209 p. : ill.
ISBN
9781471171505 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Shylo en de Royal Rabbits of London zijn terug met een nieuw avontuur. Shylo is nu een echte Royal Rabbit geworden. Hij is lid van het geheime genootschap dat al jarenlang de koninklijke familie beschermt. Maar hij mist zijn familie en gaat daarom weer even terug naar huis. Daar komt hij achter iets vreemds: veel konijnen raken in de ban van Harlequin, een mysterieus konijn. Hij is op zoek naar de Golden Carrot – een wortel waardoor je over alle dieren en mensen kunt heersen. Gelukkig krijgt Shylo hulp van de Royal Rabbits om Harlequin te stoppen. Vierde deel in de populaire serie ‘The Royal Rabbits of London’*, geschreven door Santa Montefiore en Simon Sebag Montefiore. De twee zijn getrouwd en allebei bestsellerschrijvers. De serie over de Royal Rabbits schrijven ze samen. Het is een goede combinatie, want de boeken over Shylo zijn spannend en erg leuk geschreven. Het boek is bovendien ook erg mooi uitgegeven: klassiek, maar met een moderne twist dankzij de vrolijke zwart-witillustr…Lees verder

Over Santa Montefiore

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Santa Montefiore, geboren als Santa Palmer-Tomkinson (2 februari 1970), is een Brits schrijfster. Montefiore is de dochter van Charles Palmer-Tomkinson en Patricia Palmer-Tomkinson, en zus van Tara Palmer-Tomkinson. Haar vader vertegenwoordigde zijn land met skiën op olympisch niveau tijdens de Olympische Winterspelen van 1964. Haar familie is meer dan dertig jaar bevriend met prins Charles.

Voordat ze Spaans en Italiaans studeerde aan de Universiteit van Exeter, werkte ze een jaar op een Argentijnse ranch. Voordat ze terugkeerde naar het Verenigd Koninkrijk, woonde ze in de jaren negentig jarenlang in Buenos Aires. Vier van haar boeken spelen zich af in Argentinië.

Ze is getrouwd met auteur en historicus Simon Sebag Montefiore, met wie ze twee kinderen heeft. Voor hun huwelijk bekeerde Montefiore zich tot het jodendom.

Bibliografie

Bestseller 60

Lees verder op Wikipedia

Suggesties