Daisy
Nederlands
Een Ierse kunststudente met een depressie probeert op het platteland vat op haar leven te krijgen met kunst en het fotograferen van dode dieren.
Onderwerp
Kunst, Natuur
Titel
Zevenduizend eiken
Auteur
Sara Baume
Vertaler
Lette Vos
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
A line made by walking
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2018
1 cd
Speelduur
9:11
Oorspr. uitgever
Em. Querido's Uitgeverij
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a453371

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Sara Baume

Sara Baume (geboren 1984) is een Ierse romanschrijver.

Sara Baume heeft een Engelse vader en een Ierse moeder. Terwijl haar ouders in een caravan rondreisden, werd Sara Baume geboren "op weg naar Wigan Pier ". Toen ze vier was, verhuisden ze naar County Cork, Ierland. Sara Baume studeerde beeldende kunst aan Dun Laoghaire College of Art and Design en creatief schrijven aan Trinity College, Dublin, waar ze haar Master in Filosofie ontving. Ze heeft een Literary Fellowship ontvangen van de Lannan Foundation in Santa Fe, New Mexico.

In 2015 nam ze deel aan de Fall Residency van het International Writing Program aan de University of Iowa, in Iowa City, IA.

In Baume's romans Stommelen stampen slaan uit 2015 en Zevenduizend eiken uit 2017 speelt de band tussen mens en dier een belangrijke rol. Stommelen stampen slaan gaat over een zonderlinge man wiens leven een nieuwe wending krijgt wanneer hij een hond adopteert. Zevenduizend Eiken…Lees verder op Wikipedia