Dvd
Engels
In Mathattan zijn drie goede vriendinnen inmiddels de 50 gepasseerd en ervaren de complicaties van hun levens en hun vriendschappen.
Titel
And just like that.... Season 1
Acteur
Sarah Jessica Parker Kristin Davis Cynthia Nixon
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2023
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
10 x 40 min.
Aantekening
Vervolg op de HBO serie Sex and the city Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888261811

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Eerste seizoen van de Amerikaanse televisieserie uit 2021-2022. Carrie, Miranda & Cahrlotte zijn terug! Een indringende, oneerbiedige en soms schokkende kijk op liefde, seks en vriendschap in New York na de 50. Tussen Manhattan's Upper East Side en de Village moet een groep vrouwen het hoofd bieden aan de beproevingen van ouderdom, het verstrijken van de tijd, huwelijken die uitlopen op scheidingen, kinderen die opgroeien, sociale druk op uiterlijk en succes... Vervolg op Sex and the city. IMDb-score: 5,7/10.

Over Sarah Jessica Parker

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door MiamiFilmFestival

Sarah Jessica Parker (Nelsonville (Ohio), 25 maart 1965) is een Amerikaans televisie- en filmactrice. Ze won in zowel 2000, 2001, 2002 als 2004 een Golden Globe en in 2004 ook een Emmy Award voor haar hoofdrol als Carrie Bradshaw in de Amerikaanse serie Sex and the City.

Carrière

Parker was het vierde van acht kinderen. Al van kinds af aan volgde ze zang- en danslessen. In 1976 verhuisde het gezin naar New Jersey, kort nadat Sarah Jessica een rol had gekregen in haar eerste Broadway-musical, The Innocents. Ze ging tot 1982 naar de Dwight Morrow High School in Englewood, New Jersey terwijl ze al enkele rollen in theaterproducties neerzette. In dat jaar kreeg ze haar eerste tv-rol aangeboden bij de Amerikaanse zender CBS in de sitcom Square Pegs. Nadat ze afgestudeerd was, besloot ze zich ten volle op haar acteercarrière te storten. Ze speelde mee in films als Footloose…Lees verder op Wikipedia