Tussen twee getalenteerde muzikale zusjes ontstaat een kloof als de oudste een internationale zangcarrière opbouwt.
Titel
Alex
Auteur
Saskia Mulder
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2009
1 cd
Speelduur
12:03
Oorspr. uitgever
De Boekerij
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a421050

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Saskia Mulder

Saskia Mulder (Den Haag, 18 mei 1973) is een Nederlands actrice en schrijfster. Ze is de jongere zus van fotomodel Karen Mulder.

Saskia Mulder speelt zowel in Nederlandse als Franse soapseries diverse rollen. In 2005 had ze een hoofdrol in de Britse thriller The Descent van Neil Marshall. De romans die ze schrijft zijn fictie, maar doen autobiografisch aan.

Filmografie

  • Les deux papas et la maman (1996)
  • Jonathan Creek (1997)
  • Navarro (1997)
  • An unsuitable job for a woman (1997)
  • Déjà mort (1998)
  • Bimboland (1998)
  • The beach (2000)
  • Costa! (2002)
  • The book group (2002-2003)
  • Onderweg naar Morgen (2003)
  • Coupling (2004)
  • The Descent (2005)
  • Van Speijk (2006)
  • Eigenheimers (2006)
  • Holby city (2006)…Lees verder op Wikipedia