Boek
Nederlands

Aan de goede kant van 30

Saskia Noort (auteur)
+1
Aan de goede kant van 30
×
Aan de goede kant van 30 Aan de goede kant van 30

Aan de goede kant van 30

Genre:
Columns over het leven van een vrouw voorbij de dertig.
Titel
Aan de goede kant van 30
Auteur
Saskia Noort
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Anthos, 2008 | Andere uitgaves
164 p.
ISBN
9789041413468

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 11 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Bundeling van artikelen en columns die Saskia Noort (1967), nu vooral bekend door haar thrillers, schreef voor 'Marie Claire' en 'Viva'. Onderwerpen zijn onder meer de moderne man, roken, de ongemakken van bepaalde kledingstukken (heupbroek en string), haar voorliefde voor thrillers, het gezinsleven, de opvoeding van haar zoon en dochter, vakanties, werkende moeders en thuismoeders, en de voordelen van de dertig gepasseerd te zijn. Herkenbaar, humoristisch en vlot geschreven. Paperback, kleine druk.

Over Saskia Noort

CC BY 3.0 - Foto van/door Jan Zandbergen

Saskia Noort (Bergen (Noord-Holland), 13 april 1967) is een Nederlandse schrijfster, freelance journaliste en columniste.

Levensloop

Na de havo te hebben doorlopen, studeerde Noort journalistiek en theaterwetenschap. Sinds begin jaren negentig werkte ze als redacteur voor een groot aantal bladen waaronder Viva, Marie Claire, TopSanté en Ouders van Nu. Tegenwoordig schrijft ze een column in glossymagazine LINDA. Voorheen schreef ze columns in de VT Wonen en de Playboy. Van haar thrillers zijn er internationaal zo'n 2,7 miljoen exemplaren verkocht (stand voorjaar 2016), talloze ervan zijn bewerkt voor televisie, film en theater.

Noort debuteerde in 2003 als auteur met de literaire thriller Terug naar de kust, waarvan er meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht.

Haar tweede thriller heet De eetclub. De recensies daarover waren lovend. Zo schreef NRC Handelsblad: "De Eetclub is een vaardige, spannende,…Lees verder op Wikipedia