Brad neemt zich voor om een voorbeeldige stiefvader te worden voor de kinderen van zijn vrouw maar er ontstaat een strijd met de echte vader.
Titel
Daddy's home / dir. by Sean Anders ; written by Sean Anders ... [et al.]
Regisseur
Sean Anders
Componist
Michael Andrews
Acteur
Mark Wahlberg Will Ferrell
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, 2016
1 dvd-video
Oorspr. opname
2015
Speelduur
ca. 92 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083064365

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 35 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse komedie uit 2015 met onder meer Will Ferrell en Mark Wahlberg. Stiefvader Brad (Ferrell) probeert de beste vader voor de kinderen van zijn vrouw te zijn, maar hij wordt toch op afstand gehouden. Als de biologische vader en alpha-man Dusty (Wahlberg) zich in het gezin probeert terug te vechten belanden de twee in een wedstrijd vadertje spelen. Berend Jan Bockting (Volkskrant 14-1-'16) schrijft: 'Mogelijk probeert Daddy's Home iets oprechts te zeggen over de emancipatie van stiefvaders, maar de rivaliserende hoofdrolspelers blijven, zelfs als ze toenadering zoeken, een film lang zoals dochter ze tekent: platte, flauw-lollige stripfiguurtjes.' Hij geeft 2 sterren. 'Een niet bijster origineel uitgangspunt en ook de uitwerking is niet fantastisch, maar beide acteurs en wat leuke momenten maken toch nog iets van deze komedie', meent Cordia Covens (Filmtakers.com 12 -1-'16) en geeft 3 sterren.

Over Sean Anders

CC BY 3.0 - Foto van/door The MacGuffin

Sean Anders is een Amerikaanse acteur en producer. Hij raakte bekend door de komische film Sex Drive.

Privé

Hij is de broer van de actrice Andrea Anders.

Filmografie

Lees verder op Wikipedia

Suggesties