Cd

Chase the night

Sean Taylor (uitvoerder)
Titel
Chase the night
Uitvoerder
Sean Taylor 1983-
Uitgever
Sean Taylor, 2014
1 cd + boekje
Speelduur
00:43:23
EAN
5052442004424
CDR
JK186632
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Sean Taylor

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door InfoZZ

Sean Taylor (Kilburn, 29 december 1983) is een Britse singer-songwriter. Vanaf 2006 heeft hij 8 albums uitgegeven waarvan de vier laatste opgenomen zijn in Austin Texas. Hij treedt veelvuldig doorheen Europa op en heeft op diverse grotere festivals gespeeld zoals het Glastonbury Festival. Ook heeft hij het voorprogramma verzorgd door onder andere John Fogerty en de Neville Brothers.

Discografie

  • Corrugations (2006)
  • Angels (2007)
  • Calcutta Grove (2009)
  • Walk With Me (2011) on Proper Distribution
  • Love Against Death (2012) on Proper Distribution)
  • Chase the Night (2013) on Proper Distribution
  • The Only Good Addiction Is Love (2015)
  • Flood & Burn (2017)

Externe links

  • Officiële website van Sean Taylor
  • Artikel: Sean Taylor: Singer-songwriter en gitaarvirtuoos (thebluesalone.nl)