Dvd
Nederlands

Ons geluk. [Seizoen 1]. Aflevering 14-19

Serge Leurs (regisseur), Gerard Walschap (naar het werk van), Johan Heldenbergh (acteur)
Titel
Ons geluk. [Seizoen 1]. Aflevering 14-19
Regisseur
Serge Leurs
Naar het werk van
Gerard Walschap
Acteur
Johan Heldenbergh Chris Lomme Tom Van Bauwel Nand Buyl Veerle Dobbelaere
Taal
Nederlands
Uitgever
Segunda, [2017]
2 dvd-video's
Oorspr. opname
1995
Speelduur
ca. 400 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5413952193280

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 4 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Serge Leurs

Serge Leurs (1963) is een Vlaamse regisseur.


Leurs is vooral bekend van de VTM-dramareeksen Ons Geluk en Bex & Blanche. Tevens regisseerde hij kinderreeksen De grote boze wolf show en Bumba. Naast de televisiereeksen is hij regisseur van heel wat videoclips (van onder meer Natalia, Clouseau, Sylver en Belle Pérez), documentaires en promotiefilms.

Sinds 2010 is hij ook actief als beeldhouwer en was in 2015 tweede laureaat van de Nationale Wedstrijd voor Beeldhouwkunst August Vermeylen.

Filmografie

  • 1989 - Ogen - blikken in Brussel
  • 1993 - Als het leven een nieuwe wending neemt
  • 1993 - Bex & Blanche
  • 1995 - Ons geluk
  • 2000 - De grote boze wolf show
  • 2004 - Bumba
  • 2007 - Groene Vingers
Lees verder op Wikipedia

Suggesties