Bevat
Disc 1 De pleegouders
Disc 1 De eikel
Disc 1 De cantate
Disc 2 De opvolger
Disc 2 De briefwisseling
Disc 2 Het afscheid
Disc 3 De Française
Disc 3 De uitnodiging
Disc 3 Alfonsine
Disc 4 Cel
Disc 4 Kinderen
Disc 5 De bedreiging
Disc 5 De beslissing
Titel
Ons geluk. Seizoen 1
Regisseur
Serge Leurs Frank Van Mechelen
Scenarist
Paul Koeck
Naar het werk van
Gerard Walschap
Acteur
Johan Heldenbergh Chris Lomme Tom Van Bauwel Nand Buyl Veerle Dobbelaere
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Pictures, 2008
5 dvd-video's
Oorspr. opname
1995
Speelduur
ca. 184, 2 x 204, 2 x 137 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
8711983491571 (disc 1) 8711983491588 (disc 2) 8711983491595 (disc 3) 8711983491601 (disc 4) 8711983491618 (disc 5)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 42 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Serge Leurs

Serge Leurs (1963) is een Vlaamse regisseur.


Leurs is vooral bekend van de VTM-dramareeksen Ons Geluk en Bex & Blanche. Tevens regisseerde hij kinderreeksen De grote boze wolf show en Bumba. Naast de televisiereeksen is hij regisseur van heel wat videoclips (van onder meer Natalia, Clouseau, Sylver en Belle Pérez), documentaires en promotiefilms.

Sinds 2010 is hij ook actief als beeldhouwer en was in 2015 tweede laureaat van de Nationale Wedstrijd voor Beeldhouwkunst August Vermeylen.

Filmografie

  • 1989 - Ogen - blikken in Brussel
  • 1993 - Als het leven een nieuwe wending neemt
  • 1993 - Bex & Blanche
  • 1995 - Ons geluk
  • 2000 - De grote boze wolf show
  • 2004 - Bumba
  • 2007 - Groene Vingers

Suggesties