Tijdens een vakantie in Chili wordt een supermodel ontvoerd. Haar man, een wereldberoemde rockster, besluit zelf een reddingsmissie op touw te zetten.
Titel
Gun shy
Regisseur
Simon West
Acteur
Antonio Banderas Olga Kurylenko Mark Valley
Taal
Engels
Uitgever
Just Entertainment, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 92 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983103528

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 22 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Aktiekomedie van Simon West (Con air; The expendables 2) met in de hoofdrol veelgevraagd acteur Antonio Banderas (Bullet head; Acts of vengeance; The Expendables 3). Turk Henry is een steenrijke muzikant, vroeger de bassist van een succesvolle rockband, nu terend op zijn roem. Hij is getrouwd met voormalig supermodel Sheila (Olga Kurylenko) die hem overhaalt vakantie te houden in zijn geboorteland Chili. Turk wil het luxeresort niet verlaten, maar Sheila gaat mee met een sightseeing tour en wordt ontvoerd door een niet zo professionele bende. Turk besluit zelf een reddingsmissie op touw te zetten in de jungle. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch.

Over Simon West

Simon West (Letchworth, Hertfordshire, 1961) is een Brits filmregisseur, scenarist en producent, sinds 1991 actief in de Verenigde Staten.

Biografie

West begon in 1981 als filmmonteur bij de BBC en was betrokken bij een aantal succesvolle series, waaronder een verfilming van Dickens' Bleak House. In 1985 verliet hij de BBC en startte als freelancer. Bij het Londense Limelight regisseerde hij vervolgens onder meer de in Montreux onderscheiden videoclip van Respectable van Mel & Kim, en regisseerde hetzelfde jaar ook de clip van Never Gonna Give You Up van Rick Astley, een clip die jaren later door Rickroll zeer populair werd.

In 1991 verhuisde hij naar de Limelight afdeling van Los Angeles. Vanaf 1993, bij Propaganda Films, regisseerde hij enkele bekend geworden reclameclips voor Budweiser, McDonald's, Sprite, AT&T, Ford, Miller Beer en Pepsi. De Pepsi-spot, uitgezonden in een break van de Su…Lees verder op Wikipedia

Suggesties