Ava en Matt worden stapelverliefd op elkaar voordat ze elkaars naam en levensstijl kennen; ze ontmoeten elkaar namelijk tijdens een schrijfcursus waar iedereen anoniem is.
Titel
Liever verliefd
Auteur
Sophie Kinsella
Vertaler
Mariëtte van Gelder
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Love your life
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Rainbow, 2022 | Andere uitgaven
364 p.
ISBN
9789041714602 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Ava en Matt ontmoeten elkaar tijdens een schrijfcursus in Italië, waar iedereen anoniem is. Ze kennen elkaar alleen als hun pseudoniem en weten niets van elkaar. Toch worden ze hals over kop verliefd op elkaar. Wanneer ze terug in Londen zijn, blijken hun levens het uiterste van elkaar te zijn. Overwint de liefde dit obstakel? Sophie Kinsella is wereldberoemd met haar romantische boeken. Dit is het perfecte verhaal voor fans van romantische komedies. Er zit veel liefde in, excentrieke personages, humor en momenten die een traantje tevoorschijn toveren. Zoals Kinsella zo goed kan, springen de personages gelijk van de pagina. Ze creëert een verhaal dat voor je wordt afgespeeld alsof je naar een romantische komedie kijkt. Perfect voor een paar heerlijke leesuurtjes onder een parasol of op een donkere (herfst)avond.

Over Sophie Kinsella

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Elena Torre from Viareggio, Italia

Sophie Kinsella (pseudoniem van Madeleine Wickham, Londen, 12 december 1969) is een Britse schrijfster van de Shopaholic-reeks.

Levensloop

Kinsella studeerde aanvankelijk muziek aan het New College in Oxford, maar verruilde die studie al na een jaar voor politicologie, filosofie en economie. Daarna heeft ze gewerkt als leraar en als financieel journalist.

Onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, schreef ze haar eerste roman, The Tennis Party, toen ze 24 jaar oud was. Ze werkte toen nog als financieel journalist.

Het eerste boek onder haar pseudoniem Sophie Kinsella liet ze anoniem aan haar uitgever Black Swan lezen. Hierdoor kwam ze als het ware een tweede keer 'in dienst' bij dezelfde uitgever: onder haar eigen naam en onder haar pseudoniem.

Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-O…Lees verder op Wikipedia