My not so perfect life

Sophie Kinsella (auteur)
Het hippe leven in Londen herbergt naast mooie dingen ook valkuilen en onverwachte wendingen voor een jonge vrouw uit Somerset.
Titel
My not so perfect life
Auteur
Sophie Kinsella
Taal
Engels
Uitgever
London: Bantam Press, 2017 | Andere uitgaves
391 p.
ISBN
9780593074787 (hardback)

Andere formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 15 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De droom van Katie uit landelijk Somerset is om het te maken in Londen. Zich nu Cat noemend en op Instagram postend over haar geweldige leven, werkt ze bij een chique Londens marketing bedrijf waar ze echter alleen saaie dingen mag doen. Bij haar intimiderend hippe bazin Demeter ziet Katie perfectie: luxe, status, een mooi gezin. En een publiek geheime minnaar: Alex, een van de bazen die net uit New York is teruggekeerd en wiens sprankelende ogen en humor Katie verwarrende gevoelens bezorgen. Demeter verliest door rare fouten opdrachten en Katie wordt tactloos ontslagen. Ze helpt haar vader een trendy glamourversie van de kampeerboerderij (glamping) op te zetten. Dan staat Demeter ineens als gast in de weidse velden met yurts (Mongoolse nomadententen) zonder Katie zelfs maar te herkennen en wordt de verleiding om wraak te nemen wel heel erg groot. De nieuwste roman van het Shopaholic bestseller icoon is bruisend in de onnavolgbare Kinsella stijl, vol humor, vonkende situaties, ontroe…Lees verder

Over Sophie Kinsella

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Elena Torre from Viareggio, Italia

Sophie Kinsella (pseudoniem van Madeleine Wickham, Londen, 12 december 1969) is een Britse schrijfster van de Shopaholic-reeks.

Levensloop

Kinsella studeerde aanvankelijk muziek aan het New College in Oxford, maar verruilde die studie al na een jaar voor politicologie, filosofie en economie. Daarna heeft ze gewerkt als leraar en als financieel journalist.

Onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, schreef ze haar eerste roman, The Tennis Party, toen ze 24 jaar oud was. Ze werkte toen nog als financieel journalist.

Het eerste boek onder haar pseudoniem Sophie Kinsella liet ze anoniem aan haar uitgever Black Swan lezen. Hierdoor kwam ze als het ware een tweede keer 'in dienst' bij dezelfde uitgever: onder haar eigen naam en onder haar pseudoniem.

Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-O…Lees verder op Wikipedia