Cd

Cosmopolitanie [2 cd's] : en route vers l'Everest

Soprano (uitvoerder)
+1
Cosmopolitanie [2 cd's] : en route vers l'Everest
×
Cosmopolitanie [2 cd's] : en route vers l'Everest Cosmopolitanie [2 cd's] : en route vers l'Everest

Cosmopolitanie [2 cd's] : en route vers l'Everest

Genre:
Titel
Cosmopolitanie [2 cd's] : en route vers l'Everest
Uitvoerder
Soprano 1979-
Uitgever
Hostile, 2015
2 cd's
Speelduur
01:41:07
EAN
0825646080847
CDR
JK227349
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P2 - Populaire muziek Frans (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)

Opmerkingen