Cd

Cosmopolitanie

Soprano (uitvoerder)
+1
Cosmopolitanie
×
Cosmopolitanie Cosmopolitanie

Cosmopolitanie

Titel
Cosmopolitanie
Uitvoerder
Soprano 1979-
Uitgever
Parlophone, 2015
1 cd
Speelduur
01:04:58
EAN
0825646047833
CDR
JK200073
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P - Populaire muziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)

Opmerkingen