Cd

Du phoenix aux étoiles

Soprano (uitvoerder)
+1
Du phoenix aux étoiles
×
Du phoenix aux étoiles Du phoenix aux étoiles

Du phoenix aux étoiles

Genre:
Titel
Du phoenix aux étoiles
Uitvoerder
Soprano 1979-
Uitgever
Rec. 118, 2019
2 cd's
Speelduur
01:25:37
EAN
0190295344429
CDR
JK242639
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P2 - Populaire muziek Frans (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)
  • 2021 - Chasseur d’ etoiles (Album)
  • 2021 - Dingue (Single…Lees verder op Wikipedia