Cd

La colombe et le corbeau

Soprano (uitvoerder)
+1
La colombe et le corbeau
×
La colombe et le corbeau La colombe et le corbeau

La colombe et le corbeau

Genre:
Titel
La colombe et le corbeau
Uitvoerder
Soprano 1979-
Uitgever
EMI, 2011
2 cd's
Speelduur
01:45:53
Aantekening
Ook als opendisc afspeelbaar
EAN
5099909778306
CDR
JK167394
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P2 - Populaire muziek Frans (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Soprano

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Saïd M'Roubaba (Marseille, 14 januari 1979), beter bekend als Soprano, is een Franse rapper van Comoorse afkomst uit Marseille. Hij is lid van de rapgroep Psy4 de la Rime, maar vergaart in zijn thuisland voornamelijk bekendheid als soloartiest. Zijn rapstijl wordt gekenmerkt door een zuidelijke tongval uit de regio van Marseille.

Discografie

  • 2004 - We copy the Remix (Mixtape)
  • 2006 - Psychanalyse Avant l'Album (Mixtape)
  • 2007 - Puisqu'il faut vivre (Album)
  • 2009 - De Puisqu'il faut vivre à La Colombe (Mixtape)
  • 2010 - La Colombe (Album)
  • 2011 - Le Corbeau (Album)
  • 2014 - Cosmopolitanie (Album)
  • 2016 - L'Everest (Album)
  • 2018 - Phoenix (Album)

Opmerkingen